my stories


Sunday, 22 May 2011

new classmate yg ANNOYING GILA ...ERGHHH!!

well, as usual... today went to school..and we have to "cheer up' our class as proposed by our class teacher... yeah, okay fine luckily la ketua keceriaan is my bestfren la.someone yg aku bole cooperate when buat kerja.(coz aku bendahari an) haha...okay, kinda tired tampal tu tampal ni gunting tu gunting ni..berpeluh2 aku dibuatnya! haha..da lama doe xbuat.. :p.. so far okay jugak, but there are two IDIOTS in my class yg came from majority students skola yg skola kat bukit guntong...we call is group BUNGA secretly. HAHA! seriously i hate them... ! berlagak nak mampos..nasib bek gang dorg tuh kelas perniagaan , nope kelas ekonomi cm ktorg..well, eko ni budak pandai skit, haha! kerek lagi , =='..ah forget about it! and today, we started to do some works la kan..bcoz our teacher wanna see the different in our class starting from this week. haha. so, a bit transformatuon has been done today.. tapi ade la IDIOTS tu tak faham bahasa kan...memang sakit hati gila sebab mase discussion last thursday punya la semangat cm SIAL. nak buat tu la, buat ni la, beli tu la beli ni la... ==' padahal xde jawatan ape2 pun...ktorg yg ade jawatan ni buat donnow je ngan dia. haha..seriously starting from today aku memg menyampah gila babi ngan dia.. hehe.. geram dow. lagi satu, ktorg rapat la (me n nani) dgn two boys dlm kelas tu..da dua org je boys dlm kelas ktorg kan... hehe... so nak buat camane dah memg la ktorg yg bertanggungjawab pasal keceriaan tu, so rapat la dgn ketua.. hehe.. TWO IDIOTS tu ntah ape tak puas hati ngn ktorg... jeles kot! eh sorry aku tak lapar la budak laki skola BUNGA k? hahahaha... so td aku suruh la sape2 yg xde kerja betugas tolong sapu2 jew..dia bole buat derk je ??? bengang aku! then aku mls la nak cari gado..then ktorg buat keje xbincang pun dgn dia .. hahaha...kita2je..:P padan muka! dah tu asik2 kuar  kelas..mane xkuarnye dah gang ade dekat kelas sebelah kan...so nak xnak kene la get out ..da la PEMALAS !! kalo cun xpe jugak ni muka cm BERUK je seko2 aku tgok..hehe... sian korang... pastu tadi pandang punya xpuas hati dekat aku n nani..what the HECK?? bajet aku goyang ah? eh sory sket eayyy...eee TAKUT2...:p..

ha ni pasal crush aku...ak ni kan satu je aku xsuka sal aku, kalau suka org tu, mesti xreti nak cover dah... ntah2 aku pandang dia smpai dia bole tahu kot.. anyways im so damn happy la ini hari..cuz byk kali la jugak dtg 'melawat' kelas aku en.. hehe..aku tahu , aku nmpak tpi just buat donnow jer... buat2 sibuk ngn keje... ==' mengada tol.. time dia xde ko sibuk la cari gatal gila.... time dia dtg aku bole jer wat tak tau... cehh... hakktuiiii..geli aku ngn diri aku !! haha.. so far, thats it for today... oh esok harap2 bole kenakan BUDAK BUNGA tu lagi !! hehe.. n see him again.. :P bye22 :D :D MOOD : HAPPY NAK MAMPOSSS hahasaaa

No comments:

Post a Comment